Telesis Europe BV

Telesis Technologies is de wereldleider in productidentificatie en traceerbaarheid technologie. Telesis permanente en programmeerbare laser, PINSTAMP® pin- en TeleScribe®-markeersystemen zijn snel en duurzaam en worden gebruikt in productie-omgevingen over de hele wereld.

Waarom het markeren van producten belangrijk is:

  • Het verbeteren van supply chain efficiëntie
  • Nakomen Europese richtlijnen m.b.t kwaliteitscontrole
  • Waarborgen orginaliteit

Telesis is uw partner bij het coderen en markeren van componenten van allerlei soorten materiaal. Telesis gaat graag uw uitdaging aan onder de noemer #younameitwemarkit.

Telesis biedt drie verschillende technologieën voor het markeren van kwaliteit:

LASER

Onze lasers kunnen vrijwel elk materieel markeren met tekst, barcodes, 2-D code, logo’s en afbeeldingen. Onder de naam #younameitwemarkit gaan we graag uw markeeruitdaging aan. We hebben een ruim assortiment lasers die geschikt zijn voor het markeren van een breed scala aan producten. Van medische apparatuur en instrumenten tot delicate kunststoffen, keramiek, glas- en vliegtuigonderdelen.

PINSTAMP

Onze Dot Peen markeersystemen (ook wel PINSTAMP® genoemd) worden veel gebruikt in bijvoorbeeld de automobielindustrie. Gebaseerd op het gepatenteerde Floating Pin ontwerp zijn wij met onze Single en Multi Pin systemen in staat om een onuitwisbare indruk (afdruk) achter te laten.

SCRIBE

Onze stille TeleScribe®-markeersystemen graveren de meest hoogwaardige en ononderbroken tekens in materialen variërend van kunststof tot gehard staal.


Andere vrienden

Bekijk alle vrienden