Level Level

Dé WordPress specialist van Nederland; gewoon te vinden in Rotterdam. Met een team van developers en designers bouwen we aan toffe projecten voor middelgrote tot grote organisaties. Altijd met ons ‘weapon of choice’: WordPress. Samen met de klant werken we toe naar een eindresultaat waarbij responsive webdesign, usability, performance, security en SEO niet optioneel zijn, maar de minimale eisen voor een succesvol project.

Naast onze passie voor het web, hebben we een voorliefde voor Rotterdam. We zijn met Level Level begonnen in een antikraak pand aan de Schiekade. Begin 2010 zijn we verhuisd naar De Machinist. Na twee jaar goed te hebben vertoefd in De Machinist was ons team alweer zo gegroeid dat we een nieuwe locatie moesten zoeken. Gelukkig hoefden we niet ver te gaan; aan de overkant stond een mooi ruim pand te huur waar we nu nog steeds te vinden zijn. Met buitenplaats, op fietsafstand van het centrum én met de Machinist nog tegenover ons.

Rotterdam is een stad naar ons hart. Rotterdam leeft; barst van de creativiteit en unieke concepten. De stad typeert zich door zijn rauwe, oprechte en tegendraadse karakter. Karaktereigenschappen waar wij ons in kunnen vinden!


Andere vrienden

Bekijk alle vrienden