Rotterdam Business Events

Als ‘010’ kenner bij uitstek, organiseert Rotterdam Business Events de leukste en origineelste arrangementen voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam. Alle Rotterdamse trekpleisters zijn verwerkt in ons aanbod. Denkt u hierbij aan De Euromast, de Markthal, het Nieuwe Luxor theater, De Rotterdam, de Erasmusbrug alias de Zwaan, de Laurenskerk, Historisch Delfshaven en de vele musea… maar ook de minder bekende plekjes voor bedrijfsuitjes in Rotterdam zijn bij ons bekend en zeker de moeite waard voor u om te zien en te beleven.

Rotterdam Business Events is hét enige evenementenbureau in Rotterdam dat zowel specialist is in het organiseren van klein- en grootschalige evenementen en congressen als het adres voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam. In beide specialismen wordt het evenement als maatwerk voor u gerealiseerd.

Hoewel de naam Rotterdam Business Events doet vermoeden dat wij alleen uw bedrijfsevenement, workshop, personeelsfeest, teambuilding activiteit en bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren is dat allang niet meer zo. Tegenwoordig is de naam ‘Rotterdam’ in onze tenaamstelling een merk geworden.

Rotterdam is een merk dat staat voor dynamiek, groots, gers, groos, trots, doorzetten en ‘niet praten, maar doen’ en dat merk past bij ons!


Andere vrienden

Bekijk alle vrienden