Flying View BV

Flying View B.V verzorgt voor u luchtfotografie ook loodrechtfotografie behoort tot de mogelijkheid.

Flying View verzorgt jaarlijks honderden vluchten voor fotografen en filmers.

Het toestel beschikt over extra grote ramen en voor lootrechtfotografie  een speciaal fotoluik.

Vluchten tot 8 uur zijn mogelijk vanwege het gebruik van longrange tanks.

Fotograferen en filmen vanuit de lucht kent veel toepassingen:

Overzichten,Handhaving,Evenementen Panden die te koop staan (huizen en bedrijfspanden) Maritieme fotografie en Natuurgebieden.

U huurt als specialist bij ons het toestel met ervaren piloot .U gebruikt uw eigen foto of filmapparatuur,wat wel zo vertrouwd is.

Het is uiteraard ook mogelijk om uw reportage volledig uit te besteden.Wij werken samen met zeer ervaren fotografen die veel ervaring hebben met luchtreportages.(foto Paul Martens)

Flying View B.V verzorgt asverstrooiingen boven de Noordzee, Waddenzee en IJsselmeer voor zowel crematoria en partuculieren.Deze mogelijkheid bieden wij u aan in samenwerking met Agua Omega 

deze is gespecialiseerd om de plechtigheid in goede banen te leiden.

Onze speciaal uitgeruste Cessna biedt plaats voor 2 passagiers en een uitvaartbegeleider en is voorzien van een strooivoorziening. Tevens is het mogelijk om extra volgtoestellen in te zetten. In elk volgtoestel is  plaats voor 3 passagiers.

Voor grotere groepen bestaat tevens de mogelijkheid om een fly-by langs het strand te doen.Of vanaf het vliegveld het toestel te zien vertrekken en aankomen.


Andere vrienden

Bekijk alle vrienden