LIJNN bv

LIJNN is een bouwkundig ingenieursbureau, vernieuwend en gericht op de toekomst. Wij zijn een team van ervaren bouwkundigen die nauw betrokken zijn bij de initiatie en uitwerking van het ontwerp- en bouwtraject. Tijdens ieder stadium van het bouwproces kunnen wij de opdrachtgever bijstaan met het uitvoeren van diverse technische en ontwerp werkzaamheden. Het visueel maken van het ontwerp, aanvragen van de omgevingsvergunningen, coƶrdineren van een aanbesteding en het begeleiden van de bouwwerkzaamheden maken hier onderdeel van uit.

LIJNN wil als bureau meerwaarde bieden voor gebruikers en opdrachtgevers in de bouwwereld. Het doel is om zo efficiƫnt en bewust mogelijk met tijd, geld en materiaal om te gaan. Door de manier van werken en communiceren proberen we op een innovatieve wijze in het voortraject zoveel mogelijk uit te zoeken zodat verspilling tijdens de uitvoering tot het minimum wordt beperkt.

LIJNN werkt voor een brede klantenkring die varieert van kleine ondernemers en particulieren tot project ontwikkelaars en multinationals. Ongeacht de omvang van het project en het type opdrachtgever werken we vol passie en gedrevenheid aan uw opgave.


Andere vrienden

Bekijk alle vrienden