ERA Contour

Rotterdam, de meest dynamische en kosmopolitische stad in Nederland. Daar wil je wonen en werken in een omgeving die zindert van de energie. Je vindt er inspiratie, levendigheid en gezelligheid, maar dan wel in de luwte van de stad. Geniet in je eigen loft van grote open ruimtes, hoge plafonds, veel licht en volop buitenruimte. En dat in een stoere, ‘urban’ omgeving. Met een industrieel rauw randje als het gaat om de architectuur, maar dan in superstrak design. Dat is Little C; een unieke plek aan de kade van de Coolhaven. Een ontwikkeling van ERA Contour en J.P van Eesteren.

Little C bestaat uit 15 unieke, stijlvolle gebouwen in het kloppend hart van Hoboken. Je hebt uitzicht over het water van de Coolhaven. Je wandelt zo naar het naastgelegen park én je hebt alle hotspots van Rotterdam binnen handbereik. Van museum Boijmans Van Beuningen en het Nieuwe Instituut, tot de Euromast en Huis Sonneveld. En met de nieuwe loopbrug loop je in een paar minuten naar de Witte de Withstraat en alle gezelligheid in die buurt.

Little C wordt in de komende jaren ontwikkeld en bestaat uit zo’n 330 woningen. Je kunt kiezen uit lofts, appartementen en studio’s van één of meerdere verdiepingen: klik hier. De woningen zijn voorzien van ruime terrassen. Daarnaast wordt er zo’n 10.000 m² aan werkruimte ontwikkeld en ook hierbij is er volop keuze; van ateliers tot bedrijfsruimten tot flexplekken. Uiteraard zal er daarnaast alle ruimte zijn voor stijlvolle horeca, leuke winkels en volop faciliteiten die het leven in Little C bijzonder comfortabel maken.


Andere vrienden

Bekijk alle vrienden