Sand Air

Sand Air is gespecialiseerd in het maken van luchtreclame op hoog niveau ook voor u, Luchtreclame is een zeer snel in te zetten promotie/advertentiemiddel, wij hebben de mogelijkheid om binnen 1 uur te vliegen. Luchtreclame is de ideale manier voor: openingen, evenementen of langs het strand.

Sand Air verzorgt tevens voor u rondvluchten, proeflessen en vlieglessen.

Na met de piloot een route te hebben bepaald, bijvoorbeeld boven de Maasvlakte, Molens van Kinderdijk, Skyline van Rotterdam of uw huis, gaat u de lucht in om alles in werkelijkheid te beleven. 

Uw rondvlucht start op Rotterdam The Hague Airport. Na opstijgen krijgt u het gevoel even helemaal vrij te zijn, een moment om nooit meer te vergeten. Maar pas op! het ‘vliegvirus’ is besmettelijk en de kans is groot dat u zelf wil leren vliegen. Kijk hier voor op onze website/proeflessen.

Bij Sand Air kunt u ook een LAPL/PPL opleiding volgen kijk hiervoor op onze pagina www.vliegschoolrotterdam.nl

Vraag uw geliefde in de lucht ten huwelijk onder het genot van champagne, of iets anders natuurlijk.Terwijl uw geliefde denkt dat jullie een rondvlucht maken,ontkurk je in de lucht de champagne en doe je het ultieme aanzoek…..succes verzekerd!

Ook verzorgd Sand Air bedrijfsuitjes samen met je vrienden/collega’s een vliegtuig besturen hoe gaaf is dat! Dit gebeurt geheel onder begeleiding van een instructeur.

Daarna bestaat de mogelijkheid om gezellig te borrelen in een van de mooie locaties op het vliegveld.


Andere vrienden

Bekijk alle vrienden