Carnero

Wij zijn Carnero Mediadesign, een creatieve studio die bedrijven voorziet in alle vormen van creatief advies en grafisch design. Dat doen we met de gezonde Rotterdamse opgestroopte mouwen-mentaliteit. We bestaan sinds 2006, hebben een breed dienstenpakket en een divers portfolio. We werken voor de broodjeszaak op de hoek tot voor de grootste glasdecorateur van Europa, van de fashion-retailer in de stad tot en met de grootste retail-bouwer van Nederland, van wereldspeler nummer 2 in kites tot en met fitness resorts in India. Het re-branden van een merk of het op de kaart zetten van een nieuw merk is ons op het lijf geschreven. Wij geven onze ziel en zaligheid bij iedere opdracht.

Als studio met LEF denken wij zowel abstract als concreet mee met onze klanten en leveren we enkel maatwerk. Carnero Mediadesign ontwerpt onder andere huisstijlen, creatieve concepten, websites, folders, advertenties, productverpakkingen, interieurs, social media-uitingen, vrije uitloop idee├źn en alle andere denkbare creatieve uitingen.

Trek in koffie, thee of sterke drank? Toe aan een goed gesprek? De drank staat klaar, de deur staat open! Je bent meer dan welkom!


Andere vrienden

Bekijk alle vrienden