Met beide benen op de grond

event 04 juli 2017 location_on Sand Air - Rotterdam Airport

Heb je ooit in een klein vliegtuigje over Rotterdam willen vliegen? 6 vrienden van Wij zijn Gers! kregen die kans. Op 29 juni 2017 waren we te gast bij Sand Air en er stonden 2 kisten voor ons klaar. Beiden met plek voor 3 personen en een piloot. Alle andere vrienden kregen ook een bijzondere ervaring voorgeschoteld. Namelijk dineren in de enorme hangaar, gewoon tussen de vliegtuigen.

Allemaal verzamelen!

We verzamelden in het Worldhotel Wings. Valet Parking Rotterdam Airport regelde de parkeerplaatsen, zodat niemand zijn auto stiekem op de kiss-and-ride hoefde te laten staan. In de overdekte parkeerplaats lieten we onze vehicles achter en in de sportsbar waren de drankjes goed verzorgd. Welkom bij Wij zijn Gers! De avond is begonnen.

Te gast bij Sand Air

Via de paspoortcontrole betraden we het vliegveld. Hier staat de hangaar van Sand Air, het bedrijf van Andre Zantman en Jacqueline Hermkens. Vanaf ons eigen Zestienhoven verzorgen zij alles wat met vliegen te maken heeft. Luchtreclame, rondvluchten, luchtfotografie en veel meer. Dit doen ze al heel lang. Eerst alleen reclamevluchten vanuit Rotterdam en rondvluchten vanuit Zeeland. Maar inmiddels hebben ze alles naar Rotterdam verhuisd en zijn ze hier ongelooflijk populair geworden. Wat niet zo gek is, want wie wil de mooiste stad van Nederland nou niet vanuit de hoogte bewonderen?

De lucht in

Hoe hoog is de hoogste toren van Rotterdam? Wie stonden er op de eerste 3 covers van Gers! Magazine? En meer van deze vragen. Heidi, Peter, Jantine, Juliette, Brigitte en Larissa hadden de meeste vragen goed en stapten direct en zonder aarzeling (toch?) in de 2 Cessna’s die met draaiende motor en propeller op ze stonden te wachten. Het werd een bijzondere vlucht die ze tot aan Hoek van Holland bracht. Op de terugweg vlogen ze nog een paar rondjes over de stad, zodat de prijswinnaars mooie foto’s konden maken.

Arrivals

Omdat de avond naast een begin ook een einde heeft, worden we rond tienen naar de aankomsthal van Rotterdam-The Hague Airport geëscorteerd. Alsof we net terugkomen van een bijzondere reis of lange vakantie gaan de schuifdeuren voor ons open. En via de lege bagageband lopen we naar buiten om bij Valet Parking onze auto’s weer op te halen.

Ook zo'n Gers! event bijwonen?

Word vriend van Wij zijn Gers!

Lees alle verslagen